måndag 31 mars 2014

Magnolian har börjat slå ut

och de är fantastiskt vackra.
Det är överhuvudtaget så vackert ute just nu när färgerna håller på att erövra naturen igen.
Men den tunga känslan efter gårdagen hänger definitivt kvar här i Helsingborg. Hos mig gör den det definitivt. Samtidigt får man inte bli uppgiven utan istället försöka göra allt för att jobba för en förändring i samhället. Men det är svårt att tänka på alla de människor som drabbats och nu inte längre kan njuta av våren eller livet överhuvudtaget. Det gör ont i mig.

2 kommentarer:

 1. Visst är det vackert med allt som slår ut/blommar just nu. Äntligen!

  Det som hände igår är verkligen fruktansvärt! Vad är det för människor som gör så och förstör för fotbollen?! De förstör ju något så fruktansvärt inom fotbollsvärlden. Dessa typer som bara är intresserade av att bråka istället för att se matcherna. Jag blir så ledsen av alltihop.
  Nu hoppas jag på att de får till ordentliga regler som utesluter bråkstakar. Men samtidigt tänker jag att de kan ju ändå stå utanför och fortsätta med bråket om de vill. Så svår situation.
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våren är helt underbar!

   Det är verkligen fruktansvärt. Jag känner mig fortfarande nedstämd efter gårdagen. Med jag hoppas, precis som du att man ska hitta sätt att göra det mer säkert att titta på sport live.

   Kram <3

   Radera