torsdag 13 mars 2014

Karaktärer och lite skräp i hörnen

lite skräp går väl ann, men när det liksom svämmar över både här och där så måste det rensas. Så är det bara. I dag har jag rensat bland gamla recept. Där fanns recept på prinsesskakor från tiden då dottern var liten och älskade allt som var rosa och prinsessor. Det känns som det var länge sedan nu och hon är 13 år och prinsessornas tid har sedan länge försvunnit. Det fanns recept från 80-talet i den högen. En del av dem var jag bara tvungen att spara på av nostalgiska skäl. Många härliga år och minnen passerade sinnet bland en hög med gamla och nya recept.


Jag skulle egentligen vilja ha ett alldeles vitt hem utan saker överallt. Grejer som man sparat på sig under väldigt många år. Det är något med vita rum som får min själ att bli lugn.

Bild lånad här.

Fast det fungerar inte på något plan för oss just nu. Fyra barn en katt, visserligen vit, och ingen tid för att hålla det så där rent och vitt. Och absolut inte med allt småplock som finns överallt hos oss hela tiden. Men oj vad jag skulle vilja ha det så där avskalat och rent. Den dagen kanske kommer.

I dag kom de här efterlängtade godingarna fram. Yay! De är inte vita utan lila.


I dag funderar jag lite runt att bygga karaktärer, eftersom det är där jag är i min skrivande process just nu. I det här klippet hittade jag många bra idéer. Skrivinspiration när den är som bäst.

)

2 kommentarer:

  1. Hur går det med ditt nya skrivprojekt? Berätta gärna lite mer om det :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går bra, fast just nu hinner jag inte med det så mycket som jag skulle önska. :)

      Radera