söndag 9 mars 2014

Lång dags färd mot natt

för mig i går.


Jag steg upp bara en liten stund efter det att jag normalt brukar gå och lägga mig, för att ta mig med tåg till Stockholm. På tåget väntade en härlig frukost så det kändes riktigt bra trots den mycket tidiga morgonen.


Väl framme i Stockholm väntade en utmaning för en småstadsmänniska som jag då jag skulle ta tunnelbanan till Farsta. Fast det gick alldeles utmärkt, trots att jag kände mig lite som Bambi på hal is. :)

I Farsta väntade detta fantastiska skyltfönster. Levande bokomslag, det är inget man ser varje dag. Underbart!


Åsa var sitt allra mest strålande jag, även om jag inte vet om hon har något annat jag än strålande. Tveksamt!


Just mitt mycket efterlängtade exemplar av boken "En liten värld" låg här och väntade på mig.


De fantastiska glittriga extremt högklackade skorna visades så klart upp.


Sedan minglades det med den ena fantastiska människan efter den andra.

Och Åsa berättade om boken.


Sådana möten som denna är så fyllda av glädje, inspiration och härliga möten. Det är sådana som får vardagen att stråla lite extra och göra livet så mycket mer fantastiskt.

Sedan skulle jag åka hem igen. Tunnelbanan tillbaka till stationen gick toppenbra. Snabbtåget mot Hässleholm likaså. En fantastiskt räksmörgås väntade dessutom på mig där. Så gott! Turligt nog skulle jag inte till Lund eftersom någon elledning rasat ner och de som skulle dit och vidare fick åka buss. Det hjälpte mig inte helt och hållet då mitt tåg hem fick en ny avgångsperong i sista minuten, vilket jag och några andra missade helt och jag fick därför snällt vänta en timme på nästa tåg. Det blev inte den bästa timmen i mitt liv, mitt i Melodifestivalen satt jag och väntade på nästa tåg i Hässleholm. Jag var så trött att jag inte ens orkade läsa. Men hem kom jag och dessutom till en längtande familj, vilket får alla vedermödor att blekna och försvinna. Hemma hade de spelat in Melodifestivalen för att se den tillsammans med mig, så det gjorde vi. Kvällen avslutades med Melodifestivalen och mys i fåtöljen tillsammans med en älskad och familj. Så lång dags färd mot natt avslutades fullkomligt perfekt.

Efter att ha sovit länge i morse väntade en härlig vårpromenad med familjen. Det knoppas för fullt ute och nu vet jag att våren är nära. Riktigt nära!

14 kommentarer:

 1. Anneli, tusen tack för att du kom!

  SvaraRadera
 2. Det var så roligt att träffa dig igår! Vad gulligt av dem att spela in melodifestivalen så att ni kunde se den tillsammans.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen superkul! De är gulliga och det var så skönt att vara hemma och tillsammans med dem igen. Kram!

   Radera
 3. Roligt att få träffa dig igår! Och vilken otur att det strulade till sig för dig med hemresan, men bra ändå att det inte blev värre väntan än så.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket roligt! Så här i efterhand var det ju inte så farligt, men just då kändes det inte roligt alls. Värre saker finns det verkligen i livet! :) Kram!

   Radera
 4. Du är helt underbar som tar dig tid att åka på alla boksläpp. Och vilken familj, kärlek <3 Må så gott och många kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket för min egen skull. Visst tar det tid och visst kostar det en del pengar men det är helt underbart att få vara med om. Det ger mig enormt mycket inspiration. Min familj är min kärlek, de är mitt liv. <3 Många kramar till dig! <3

   Radera
 5. Förstår precis vad du menar med "Bambi på hal is" :-). Känner likadant när jag ska använda kommunikationsmedlen i Stockholm. Skönt att allt gick bra och att du kom hem en bok rikare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är märkligt hur liten man känner sig när man hamnar i en situation man inte känner sig bekväm i. :) Men det är värt det när man får vara en bok och en stor mängd inspiration rikare.

   Radera
 6. Det var verkligen kul att ses igen, men när stannar du längre så du hinner med en drink eller middag också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen, helt underbart! Det var ju typiskt att du var där den enda gången jag inte skulle stanna över natten. :) Det är ju den där drinken eller middagen som är en stor del av behållningen av en sådan resa. Jag var ganska avundsjuk när jag såg hur ni fortsatte kvällen med bubbel. :) Ska du på fler releaser under våren?

   Radera
 7. Ja, vad kul att ses igen, och wow, fattade inte att du åkte fram och tillbaks samma dag!!! :o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul! Det blev lite annorlunda att åka fram och tillbaka samma dag, men det gick bra. :)

   Radera