söndag 16 mars 2014

Nu är det över

igen. Helgen gick snabbare än man hann blinka och i morgon är det måndag och en ny vecka tar sin börja.


Vi är ganska trötta efter en härlig kväll med goda vänner igår. Så livgivande det är att få umgås och prata med härliga vänner. Det är också skönt när man kan gå och släpa dagen efter och inte göra mycket av värde alls. Återhämta sig helt enkelt. Och jag gillar ju måndagar. Måndagar ger mig en känsla av att allt är möjligt igen.

Fast jag har faktiskt jobbat lite med sådant som verkligen behövde fixas även om det inte var så mycket. Och så strök jag några plagg medan lillkillen jobbade en stund med en läxa. Men allt som allt har det bara varit en skön slapp dag. Ute var det kallt så vi kom faktiskt inte ens ut för en promenad. Men det gör inget för snart är det varmt och skönt och varje promenad blir helt underbar.

Dagens skrivinspiration är fylld av poetiska tankar när Ben Okri berättar om sitt skrivande. Man känner magin bara av att lyssna på honom. En berättelse är inte bara en början, en mitten och ett slut den är mycket rikare än så. Det är en resa.

8 kommentarer:

 1. Snart är det vår på riktigt, hurra!

  SvaraRadera
 2. Fint med skön helg! Och ja, jag ser också fram emot måndag och skrivtid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sköna helger är precis vad man behöver. Så är det, måndag betyder att man får jobba med det man vill igen. I alla fall för det mesta.

   Radera
 3. Tiden går så galet fort.

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det härligt att vi går mot varmare och ljusare tider. Snart kan man sitta utomhus och läsa en bok t ex :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt underbart att fortfarande ha allt det fantastiska framför sig. Att läsa böcker utomhus är så härligt! :)

   Radera