fredag 7 mars 2014

En märklig dag

full av så fullkomligt olika uppgifter. Sådana som gör en yr i huvudet och full av blandade känslor.


Men jag ser något annat hägra däruppe. Flera saker faktiskt. Det är ju tre fönster, så kanske är det tre fantastiska saker som finns framför mig. Eller fler, för det finns ju fler våningar. :)

I kväll mys med familjen. I morgon tidigt på morgonen bär det av till Stockholm för releasefest tillsammans med Åsa Hellberg för att fira hennes nya bok En liten värld. Äntligen, det ska bli så roligt.

Fredag igen. Jag vill inte ens tänka på hur fort veckorna går just nu. Den enda fördelen med det är att vi kommer närmare våren. I en här fredagsdansen får allt plats. Lycka, glädje, sommar och sol. Perfekt! Särskilt som tiden och dess knapphet har fyllt upp veckan. Let´s dance!

8 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Vi ses imorgon! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du också ska dit! Då ses vi där. :)

   Radera
 2. Du är så varmt välkommen. Hurra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, jag ser väldigt mycket fram emot det!

   Radera
 3. Mycket fin blogg. Tänkte på din kommentar, det är en av de grejerna som jag från början älskat med dej, att du haft koll på vad som är viktigt och sedan sett till att göra saker utifrån det. Ha det så fint i Stockholm, vädret är kanon. Blir en bra dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för dina fina ord! Det har blivit mer och mer viktigt med åren att våga följa sin egen inre tro på vad som är viktigt och att inte göra saker som förväntas av en. Saker man inte vill göra. Jag har en känsla av att det stämmer även på dig.

   Radera