fredag 14 mars 2014

Lyckligare kan ingen vara

än den som får skriva på sina manus. Det har jag gjort och är väldigt lycklig. Manus nummer tre fortsätter att utveckla sig och jag tror att jag har en början. Det kan ju ändra sig, men just nu är jag mycket nöjd.


Så dagen har innehållit både jobb med det där andra och manus nummer tre. Helt underbart! Och så har jag klippt mig. Äntligen. Så det har varit en mycket bra dag.

Men nu är det fredag och dags att dansa och det gör vi självklart som om ingen såg.

8 kommentarer:

 1. Det är ju SÅ roligt att skriva! Och så välgörande för själen.
  Trevlig helg önskar jag dig.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är verkligen galet roligt att få skriva. Och du har helt rätt i att det är välgörande. Ha en riktigt skön vecka!
   Kram!

   Radera
 2. Lycklig den som skriva får. Ja, jag håller med dig.
  Trevlig helg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst är det så! :)
   Ha en riktigt härlig vecka!

   Radera
 3. Du älskar verkligen att skriva! Det gör jag med fast på ett annat sätt tror jag. Själva skrivandet är rätt jobbigt, men när jag läser något som jag har skrivit och gillar det, då är det superkul! Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag älskar verkligen att skriva! Jag skulle kunna tänka mig att bara göra det hela tiden om jag fick. :) Fast precis så där måste det ju vara, att man har olika sätt att göra det på. Huvudsaken är att man får göra det på sitt sätt.Ha en riktigt härlig vecka!

   Radera
 4. Vad kul det är att höra att du älskar att skriva! Själv är jag urusel på att hålla intresset vid liv. Jag kan skriva som en tok ibland för att sedan lägga ifrån mig allt ett bra tag innan jag fortsätter igen.
  Hoppas att din helg har varit riktigt bra!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, helgen har varit härlig! Jag tror att man har olika passioner i livet och när man har hittat sin är man riktigt lyckligt lottad. Sedan kan passionerna växla under livet. :) Ha en riktigt härlig vecka!
   Kram!

   Radera