måndag 28 april 2014

Releasefest för "Om du bara visste" och medelhavskänsla

av Caroline Säfstrand. I vår lilla stad. Vilken härlig kväll! Vilken underbar bok!

I fredags var det dags, jag Annika och Hanna startade lite lätt med fördrink hos mig och tog oss sedan vidare denna fantastiska kväll. Jag glömde min kamera hemma så jag har helt fräckt stulit bilder lite här och lite där.


Juvelerna låg fint uppradade på ett bort i den mysiga gamla lokalen.


Men vi tog oss självklart först till vattenhålet.


Caroline fick äntligen signera sin fina bok.


Sedan minglades det och snackades om både ditten och datten. Fast mest om böcker och om skrivande förstås. Med oss hem fick vi den coolaste goodiebagen jag någonsin sett. En handflätad korg av använda pappersförpackningar, full med små godsaker. Helt underbar!


Annika sov över hos mig så vi fortsatte snacka där och samtalsämnena tycktes aldrig ta slut. Så härligt! Efter en lugn och skön morgon och förmiddag nästa dag, åkte Annika hem igen.


Jag var ju så nyfiken på innehållet i boken och var tvungen att läsa den första sidan på en gång. Efter bara tio rader var jag helt såld. Det var verkligen något med de orden som klingade så vackert i min själ. Nu har jag läst ännu lite till och det var länge sedan jag läste något så njutbart. Det är verkligen en sådan bok man inte vill ska ta slut. Jag kan bara gratulera Caroline till ett mycket väl utfört arbete och hoppas att hon skriver fort på sin andra bok så att väntan inte blir för lång.


Och i eftermiddag har mina småkillar och dottern bjudit på fika på altanen. De kämpade så länge med den för att få den perfekt att det hade blivit middagstid. Men vad gör väl det, vid medelhavet äter man middag vid niotiden, så vi kör medlehavsk tid hos oss idag helt enkelt. Dottern håller dessutom på att göra hemgjorda fiskpinnar med potatiskaka, inspirerad av de små mästerkockarna på tv. Spännande!

10 kommentarer:

 1. Mysigt och trevligt med releasefest! :)

  SvaraRadera
 2. Låter helt fantastiskt alltihop! Den boken ska få bli min nästa tror jag. Fina bilder var det också :o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var helt fantastiskt! Jag har visserligen inte läst ut boken än, men det jag läst kan jag verkligen rekommendera. :)

   Radera
 3. Åh tack snälla Anneli! Jag är sååå glad över att ni kom till min lilla fest! Tack igen för underbara presenten och kortet som jag bara älskar! Och vilket väder vi fick - Helsingborg visade sig från sin vackraste sida! Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack själv! Jag är så glad över att jag fick vara med och fira din dag och din underbara bok tillsammans med dig. Helsingborg visade sig verkligen från sin allra vackraste sida, men det gör den ju allt som oftast. :) Stor kram tillbaka!

   Radera
 4. det ser jättetrevligt ut. Jag önskar att jag hade kunnat komma dit, men det var lite för långt... Men boken ska jag helt klart läsa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var mycket trevligt! Synd att du inte kunde komma, det hade varit väldigt kul att få träffas här i vår stad. Jag tycker absolut du ska läsa boken. :)

   Radera
 5. Vilken fantastisk kväll! Jag är så nyfiken på boken, måste få tag i ett ex snarast möjligt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en magisk kväll! Jag rekommenderar absolut boken. :)

   Radera