onsdag 30 april 2014

En stilla önskan

om en riktigt skön Valborg!

En gång i tiden firade vi alltid den sista april i Uppsala, med buller och bång och alla härliga traditioner. Numera är det mycket stillsamt och Valborg har förlorat lite av sin charm. Inte ens champagnefrukosten har fått följa med oss till Skåne. Det är lite trist egentligen. Men var sak har sin tid. Maj vare välkommen!

6 kommentarer:

 1. Valborg betyder ingenting för mig längre. Saknar det inte heller. Om några år blir det till att nattvandra just den kvällen, tror jag … :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är ju egentligen skönt att ta det lugnt med familjen istället. Det blir nog till att nattvandra här också om något år. Tills dess njuter jag av stillheten. :)

   Radera
 2. Vi var på väg till en brasa när jag kände att "nej, vi är klara med det här, barnen är stora nu." Så vi vände faktiskt och gick hem istället. Skönt. Tiden kommer åter med barnbarnen så småningom, det räcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi skippade också brasan. Ingen i familjen hade lust att gå ut, så vi valde att stanna hemma och se på tv istället. Det var så mysigt och skönt!

   Radera
 3. Ja, tänk vilka roliga Valborgsmässoaftnar man firat i Uppsala! Sedan barnen kom har vi inte firat alls, brasan tänds ju så sent :o) Och ingen frågar heller efetr det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju verkligen så, tiden förändras och vi får annat att tänka på. Andra saker vi prioriterar helt enkelt. :)

   Radera