onsdag 23 april 2014

Sisådär

med hälsan fortfarande. Jag blir alltid så rastlös när jag är sjuk, allt jag behöver och vill göra radar upp sig i huvudet på mig.


Fast jag har inte checkat ut helt och hållet, jag försöker göra så mycket jag bara orkar. Och så fick jag ett trevligt paket med posten. Sådant gör mig alltid glad. Sedan har jag gjort en inbjudan till min egen bokrelease för Älska noveller som kommer att hållas hemma hos mig i maj, för oss som bor här nere i södern. Det är spännande och lite läskigt!

Dagens skrivinspiration handlar om idéer och varifrån de kommer. Väldigt underhållande och spännande på samma gång.

6 kommentarer:

 1. Vad kul att höra honom prata, gillade verkligen hans sätt att prata, både humorn och själva accenten och rösten. Och visst är det så. Man vet inte riktigt var de kommer ifrån. Då är det kanske bäst att ha ett bra svar till hands, om man skulle få frågan ;)
  Krya på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst är det ett trevligt klipp! :) Det är alltid bra att få tips om vad man kan svara när man får frågor om sitt skrivande.

   Radera
 2. Neil Gaiman gör mig alltid glad, oberoende om jag hör honom prata så där som i klippet eller genom hans böcker. Hans mörka humor är superb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det, Neil är en man som inspirerar.

   Radera
 3. Krya på dig! Spännande med egen release för Älska noveller! Men du kommer den 17 maj eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är mycket spännande med egen release och lite läskigt. :) Jag kommer den 17 maj och det ska bli så kul att träffas.

   Radera