söndag 6 april 2014

Peppar, peppar ta i trä

och hoppas, hoppas jag slipper den sjukdom som bröt ut på min lillkille i natt. Både han och jag har haft en jobbig natt då han kräkts med jämna mellanrum hela natten. Han har inte kräkts under dagen men har hög feber och är självklar väldig svag och medtagen. Min gulleplutt.


Igår gick vi en promenad och såg för första gången den plats där det så olyckliga dödsfallet hände innan en fotbollsmatch. Jag förstår inte hur jag någonsin ska kunna gå där igen och bara uppleva den vackra utsikten igen. En av de vackraste platserna i vår stad har fått en annan mening. En ny känsla.Den kommer för alltid att kännas fylld av sorg. Samtidigt får just den här synen mig att känna hopp. Så många människor har visat sin respekt för platsen samtidigt som man tar avstånd från sådana fruktansvärda handlingar. Sådant som bara inte får hända.

I morgon är det måndag och en av mina favoritdagar. Allt är möjligt igen. Jag älskar den känslan. En sak jag gör när jag vill ha inspiration inför en ny vecka är att lyssna på skrivinspiration. Här handlar det om att utveckla karaktärer. Det är mycket att tänka på om man vill skapa en levande karaktär. Och det är väldigt spännande.

6 kommentarer:

 1. Stackarn, hoppas att han mår bättre och att du slapp eländet!
  Fruktansvärt det som hände, man kan inte tro att det är sant. Förstår att platsen aldrig kommer bli densamma igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är bättre och jag håller fortfarande tummarna för att jag ska ha klarat mig.
   Ja, det är så obehagligt att något sådant kan hända. Det känns svårt att närma sig platsen nu.

   Radera
 2. Hoppas att han snart är frisk och att du klarar dig ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag håller tummarna och hoppas också.

   Radera
 3. Håller tummarna att du slipper! :S

  SvaraRadera