fredag 2 maj 2014

En märklig känsla

att det är fredag idag eftersom det var det för mig igår. Fast det gör ju inget eftersom det känns som om man vinner en dag på det sättet. Det är inte fel alls.


Vi har väldigt sköna och slöa dagar just nu, det blir gärna så när hela familjen är hemma. Sådana dagar då alla fnular med sina egna saker men också gör saker tillsammans. Kvällarna blir gärna sena tillsammans med de stora barnen och då blir det också sköna slöa morgnar. Men jag jobbar alltid i huvudet, så det samlar ihop sig där tills det får verkställas.

Jag längtar ut mest hela tiden, fast idag var det en liten aning kallare så vi har mest varit inne. Det skönaste som finns är att sitta ute och äta frukost, men det fick vi hoppa över idag. Nu ska vi däremot ta oss ut på en skön promenad längs havet. Den härligaste promenadvägen som finns.

Sedan blir det självklart dans. Nu kör vi igång den första härliga majhelgen för i år. Den innehåller dessutom tips för den som ska ha eller ska på bröllop nu under våren och sommaren. Så kul!

4 kommentarer:

 1. Det är en underbar tid just nu. Jag längtar till jag också kan sitta på vår terrass och äta min frukost. Det är livskvalitet.

  Hoppas du får en ljuvlig lördag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en helt fantastisk tid just nu! Den bästa på hela året. Hoppas du fick en riktigt skön helg! Kram!

   Radera
 2. Ja långa sköna promenader är perfekt. Har själv gått på en idag även om jag tycker att det kunde vara varmare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vädret är verkligen lite opålitligt just nu.

   Radera