tisdag 27 maj 2014

Köp #Älskanoveller och releasefest x 2

livet är rätt så ordentligt härligt just nu!


Fast hektiskt, precis som det ska vara när livet tagit fart på en helt ny växel!

Nu går det utmärkt bra att köpa #Älskanoveller av mig! Den kostar 150:- + porto (45:- vanlig post eller 33:- ekonomibrev). Man kan självklart också hämta den hemma hos mig. Den kommer dessutom att befinna sig på västkusten under sommaren. Skriv ett meddelande här på bloggen, på facebook eller maila mig på anneli.stalberg@gmail.com. Självklart signerad av mig för den som önskar. :)


I morgon bär det av till Stockholm, igen, den här gången på releasefest x 2. Susanne Bolls "Hitta hem" och Varg Gyllanders "Min är hämnden" firar sin väg ut i världen. Tjoho vad det ska bli roligt!

Det befäster jag med my man Tiestos Elements of life. This is my church, this is where I heal my hurts! Och firar mina framgångar! :D

11 kommentarer:

 1. Vad kul med releasefester! Jag vill också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan verkligen rekommenderas! Det är mycket kul och inspirerande! :)

   Radera
 2. Som du vet kunde jag ju inte hålla mig från att köpa boken direkt när den kom ut. Lite synd kanske då jag gärna hade fått den signerad. Men men, så går det när man är snabb. Men din novell var mycket fint skriven, den tyckte jag om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du var så nyfiken på boken! Och ännu mer kul att du gillade min novell. :) Tack för att du berättar vad du tyckte, det betyder väldigt mycket.

   Radera
 3. Du kanske måste skaffa en övernattningslägenhet i huvudstaden snart, så blir det lite mindre resande :)

  SvaraRadera
 4. Roligt med releasefester!

  SvaraRadera