torsdag 20 februari 2014

Nu ska jag sluta

för dagen. Idag har det verkligen gått i ett.


Trots att det är mycket nu och att jag inte känner mig riktigt frisk eller helt pigg så är det så roligt. Allt jag gör just nu är bara glädje.

Och så har jag varit med småkillarna för att testa tennis. Det är ju sportlov hos oss. Kul eftersom jag minns hur mycket tid jag spenderat där med äldsta sonen. Han var lika gammal som lillkillen när han började spela tennis. Härliga minnen.

Och så har jag hittat tillbaka till en bästis som jag hade i lågstadiet och som flyttade i mellanstadiet. Jag har tänkt mycket på henne under årens lopp. På allt det vi gjorde då och på vad som hände sen. Så spännande. Facebook när det är som bäst.


Nu lite skrivinspiration. Om att välja rätt ord, det där speciella ordet som säger precis det man vill säga. Mycket intressant och väldigt viktigt.

8 kommentarer:

 1. En av de saker jag också verkligen gillar med Facebook, det där med att hitta vänner man inte hört ifrån på många år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en av de bästa sakerna med Facebook. Och att man har lite bättre koll på sina vänner. :)

   Radera
 2. Jag håller med kvinnan i videon, det där jobbade jag mycket med under arbetet med min bok. Att vara specifik, undvika alltför vaga, generella ord som "bil", "hund", osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt viktigt att hitta rätt ord, sådana som gör berättelsen så bra som det bara är möjligt.

   Radera
 3. Vad roligt att få kontakt med en gammal vän! Hoppas du blir frisk snart! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, jag känner mig mycket bättre nu! Det är jättekul att hitta gamla vänner, jag trodde aldrig jag skulle lyckas eftersom hon hade ett sådant vanligt namn och så hade hon ju bytt namn när hon gifte sig. Kram!

   Radera
 4. Kul att hitta gamla vänner. Har också hittat nån sån via fb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättekul och verkligen en av fördelarna med Facebook.

   Radera