måndag 2 juni 2014

Härliga måndag

och ännu en skön vecka framför mig! Jag undrar vad för underbart som ska hända den här veckan? Och så har det ju blivit juni. Sommaren har börjat på riktigt.


Utomhus är det ju bara helt fantastiskt fortfarande. Jag vill knappt sova för det är så ljuvligt att höra fåglarna kvittra. Och vår helt ljuvliga rhododendronhäck blommar som allra bäst just nu. Vi flyttade in i vårt hus i februari och när den här häcken blommade kommande vår blev vi fullkomligt överraskade. Den är helt galet vacker.Jag hade tänkt mig att sätta mig och fortsätta skriva på manus nummer tre idag. Det blev inte så för det blev en massa annat istället. Lillkillen skulle göra och få iväg sin inbjudan till sin födelsedagsfest. Sedan har jag hämtat barn i skolan. Vi har varit nere på strandpromenaden där barnen badade. Och så har jag njutit av solen på altanen en liten stund. Ett absolut njutbart liv på alla sätt.


Visserligen ska det bli vackert väder i morgon också, men jag ska verkligen ta mig i kragen och skriva på manuset i alla fall. Jag har ju längtat så mycket. Nu är det dags.

För att befästa det behöver jag lite skrivinspiration. Den här gången i form av kloka ord från Neil Gaiman. Sätt ett ord efter ett annat och repetera sedan tills du är färdig. Och berätta din historia. Bara du kan berätta just din historia. Precis så!

4 kommentarer:

 1. Det fina med sommaren är ju att man kan sitta utomhus och skriva också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det ju, fast jag har svårt att se på skärmen utomhus. :)

   Radera
 2. Vilken ljuvlig Rhododendron-häck! En sån skulle jag vilja ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Jag är så lycklig över den. :)

   Radera