onsdag 31 december 2014

Gott nytt år

får jag önska så här precis innan 2014 har gjort sitt och 2015 ska ta vid.


Vi var i kyrkan idag för att lyssna på nyårsbönen. Dottern ska konfirmera sig nästa år och behöver uppleva kyrkans olika budskap. Det är bra för oss andra som kanske inte alltid är så bra på att besöka kyrkan annars. Prästen pratade om hur man kan se på det nya året som att man går in i en öppen famn. Det tycker jag var en mycket fin beskrivning. Allt är möjligt. Och har man tur är det varmt och fyllt av hopp i den famnen. Det är en mäktig känsla, den att man öppnar ett helt nytt kapitel i livet. Ett som man har möjlighet att fylla med precis vad man vill.


Så jag vill önska er alla ett fantastiskt och helt underbart nytt år! Det gör jag självklart med något jag tycker väldigt mycket om. Musik och dans! Så ny höjer vi glasen med bubbel och skålar in det nya året som jag hoppas och tror ska bli det bästa någonsin!

4 kommentarer:

  1. Ett riktigt gott nytt år, Anneli!

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år kära Anneli! Jag hoppas att 2015 kommer bli ett av de bästa. Fyllt med äventyr och spännande möten.Och grattis till din härliga utmaning. Så stolt över dig. Det är bara att tuta och köra vännen. Det är detta du har drömt om så länge. Härligt!

    Kram på dig

    SvaraRadera