torsdag 11 december 2014

Det är mycket nu

precis som det alltid är den här tiden på året.


Och tiden just nu är sådan att den bör ägnas åt familj och att ha det riktigt mysigt. Jag älskar den här tiden precis innan julafton. Vi har två födelsedagar nu i december förutom allt annat som händer just nu. Så det gäller att ta det lugnt och välja det viktigaste och roligaste. Än så länge känns det riktigt bra för jag försöker att välja bort sådant som stressar för mycket och istället välja det som ger en skön känsla. Mindfulness, inte helt lätt i tider som denna, men så viktigt. Det är det där med att förenkla och att släppa lite på kontrollbehovet. Och kanske till och med skapa lite nya traditioner som passar livet, som det ser ut just nu, lite bättre.

I brist på skrivtid just nu så använder jag en liten, liten stund till att få lite skrivinspiration. För trots att jag inte skriver så lever mina berättelser fullt ut i mitt huvud. Här handlar det om den ack så viktiga dialogen. Mycket intressant!

6 kommentarer:

 1. Oj, då får du snart mer att göra. Jag har utmanat dig i en enkätutmaning ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad spännande, den ska jag titta närmare på så fort som möjligt. :)

   Radera
 2. December och tid. De är inte riktigt kompatibla. Man får göra så gott det går, och ta några djupa andetag där emellan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många djupa andetag blir det. Och en massa prioriteringar. :)

   Radera
 3. Det är klokt att prioritera. Och julkalas kräver sitt.

  SvaraRadera
 4. Julstöket i alla former tar tid. Lite jobbigt ibland, även om det är mysigt.

  SvaraRadera