tisdag 29 december 2015

Mina böcker

Glashjärta

Min debutroman. En välskriven och mycket gripande berättelse.

Glashjärta

"Hon ser inte mina söndriga kläder. Inte blodet på min kropp och hon ser definitivt varken sorgen eller den besinningslösa skräcken i mina ögon. Och så krossar man ett hjärta."

Vid sju års ålder förändras Ninas liv för alltid då hon hamnar innanför en ytterdörr i en hall genomsyrad av ångest och djävulskt maktmissbruk, utan någon som fångar upp henne på andra sidan. Hennes liv blir en charad, ett låtsasliv, tills hon inte längre förmår låtsas längre och smärtan blir hennes trogne följeslagare. Finns det ett liv bortom smärtan och hur ska hon i så fall finna det?

"Blodet lämnar mitt hjärta ännu en gång. Glashjärtat känns kallt och hårt inne i min kropp. De vassa glasskärvorna skaver och berättar om smärtan som är på väg."

Kan beställas här:
Adlibris, Bokus eller signerad direkt av mig, 200:- + porto.

De tre första av de ursnygga böckerna ur antologiserien De sju dödssynderna

Högmod

HÖGMOD

Kan beställas här:
Adlibris, Bokus

Girighet

framsida girighet

Kan beställas här:

Vällust

VÄLLUST

Kan beställas här:

Över en höstfika


Kan beställas här:
Adlibris, Bokus eller signerad direkt av mig 100:- + porto.

#Älskanoveller- 26 nyanser av Sverige


Kan beställas här:
Adlibris, Bokus eller signerad direkt av mig. 100:- + porto.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

  SvaraRadera
 3. Jag läste en kommentar online från en Califonia Based Journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (sann kärlek) 3 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp. Jag skickar e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  tur nog för mig jag stötte på Dr.Oduduwa e-post (dr.odduwaspellcaster@gmail. com) kontakt hittades i en blogg kommentar avsnitt. I dag vittnar jag med glädje och glädje i mitt hjärta för att dela den här artikeln med min värld ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Oduduwa är den verkliga storsälskelse-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel magi och kärlek-fängslande spell. Tidigare har jag försökt stavrådgivning för andra stavcaster fungerar inte för mig, de kräver pengar, men Oduduwa detta är en kärleksstava för mig utan att be mig betala för hans tjänster. detta är sant och fantastiskt omedelbart resultat.
  Jag har varit gift i över 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi slogs upp för 4 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
  Jag älskar min man så mycket, jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre .. Jag ville bara att han skulle tillbaka att älska att förlita mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans efter att Oduduwa lanserade en kärleksförtroll för min räkning.
  Jag är glad och tacksam för den här stora mannen Oduduwa. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
  kontakta honom via hans personliga amail herbalisthome01@gmail.com
  han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
  * Love Spells Win-Back Ex-älskare
  * Magi för framgång och marknadsföring
  * lycklig charm - BUSINESS STAR
  * SKYDDSHOOK, och Longlife,
  * förbannelse, penis- och bröstförstoring.
  * andlig rening, fettförbränning,
  * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMB,
  * dekretande magi, STAVLOTTERI & VIN-SPEL STAV
  Samma artikel som jag läste på nätet räddade mitt äktenskapsförhållande från skilsmässa, jag läste och jag skapade en e-postkontakt för att kommunicera med Dr.Oduduwa för hjälp via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

  SvaraRadera