tisdag 18 november 2014

Utlottning av böcker

det låter väl trevligt nu när julen närmar sig!

Jag lottar ut två finfina böcker. Signerade såklart.

Det kommer aldrig mer vara du av Anne-Lie Högberg.


Och Här och nu av Eva Ludvigsen.


För att vinna skriver du en kommentar här och berättar vilken bok du vill vinna och dessutom vilken bok som gjort mest intryck på dig under 2014. Jag och min lillkille drar en vinnare den 23/11 2014.
Lycka till!

2 kommentarer:

 1. Jag vill självklart vara med och tävla. Fast jag kan inte välja. Jag har läst Evas "Lova", som var jättebra så därför tror jag att uppföljaren är minst lika bra. Sedan har jag läst och hört mycket om Anne-Lies bok. Det är också en bok jag gärna vill läsa. Vilken som är alltså en högvinst för mig :)
  Den boken som i år har berört mig mest är utan tvekan "Livet efter dig". Det är inte ofta jag både skrattar högt och gråter floder när jag läser en bok, men det gjorde jag då.
  Nu håller jag tummarna <3

  SvaraRadera
 2. Vill gärna ha Evas bok.
  2014 är ju inte slut än. Men hittills tror jag att den bok som gjort störst intryck på mig i år är Henrika Anderssons En skärva av själen. För det var så mycket i den som jag inte hade förväntat mig, som fick boken att växa och bli annorlunda än jag tänkt, alltså att det inte var som de tidigare böckerna av henne. På ett bra sätt.

  SvaraRadera